|
Latifalar....
|
|
| Oyimtila_Honimcha | Дата: Пятница, 15.04.2011, 14:08 | Сообщение # 1 |
|
ღ♥ღ Forum Arazchisiღ♥ღ
Статус: Offline
| Mavzu hammaga tushunarli bo'sa kerey Latifalar Marxamat...
|
| |
| |
| Oyimtila_Honimcha | Дата: Пятница, 15.04.2011, 14:09 | Сообщение # 2 |
|
ღ♥ღ Forum Arazchisiღ♥ღ
| Бозорда эркак киши мева харид киляпти: - Бу нима? - Олма - Бир кило тортинг ва хар бирини когозга ураб беринг. Бу нима ? - Нок - Бир кило тортинг ва хар бирини когозга ураб беринг. Бу-чи, бу нима ? - Бу – гилос… СОТИЛMАЙДИ! 
|
| |
| |
| SuperBoy | Дата: Пятница, 15.04.2011, 17:58 | Сообщение # 3 |
 1
|

|
| |
| |
| _Ro_man_tiC_ | Дата: Воскресенье, 17.04.2011, 07:03 | Сообщение # 4 |
|
ღ♥ღ _Ro_man_tiC_ ღ♥ღ
| Bir kuni 3 ta VAMPIR samalyotda uchib ketishayotgan ekan.shunda 1-VAMPIRning qorni ochib pastga tushib ketibdi,1 soatdan keyn og`zi qonga to`la bo`b kepti,shunda ikkita VAMPIR so`rabdi: ikkita VAMPIR:kimni yeding 1-Vampir:pastda plyajda yotgan qizzi ko`rdinglami ikkita VAMPIR:ha ko`rdik 1-Vampir:o`shani yigitini yedim. bu gappi eshitib 2- Vampirni ishtahasi ochilib ketibdi va uyam pastga o`zini tashabdi.birozdan so`ng qaytib kebdi uni og`zidan tashqari qo`llariyam qonga belangan edi.ikkita vampir so`radi: ikkita VAMPIR:san kimmi yeding 2-Vampir:pastda yotgan semiz kishini ko`rdinglami ikkita Vampir:ha ko`rdik 2-Vampir:o`shani yedim. bu gapdan 3- Vampirniyam ishtahasi ochilib uyam pasga tashabdi o`zini.2 soatdan kebdi,qarashsa qonga belanmagan yeri qomabdi.ikkita VAMPIR so`rabdi: ikkita Vampir:nafsing qurg`ur och ko`z nechchisini yeb kelding 3-Vampir:pastdagi sim yog`ochchi ko`rdinglami ikkita VAMPIR:ha ko`rdik 3-Vampir:o`shani man ko`rmiy qobman.
|
| |
| |
| _Ro_man_tiC_ | Дата: Воскресенье, 17.04.2011, 07:04 | Сообщение # 5 |
|
ღ♥ღ _Ro_man_tiC_ ღ♥ღ
| BIR KUNI FIL BILAN SICHQON CHUMILIB BULIB, SOHILDA UTIRIWGAN EKAN. SICHQON BIRDAN KULIB YUBORIBDI. FIL: NEGA KULAYAPSAN? -DESA, SICHQON NIMA DERMIW: TURSIGIMIZ ALMAWIB QOLIBDI -DEBDI.
|
| |
| |
| _Ro_man_tiC_ | Дата: Воскресенье, 17.04.2011, 07:04 | Сообщение # 6 |
|
ღ♥ღ _Ro_man_tiC_ ღ♥ღ
| Er xotin kechasi gaplawib otirsa ewik taqqilab qopti. Xotini eriga - Voy erim kep qoldi, tez pastga sakrang.debdi. Erkak 10 qavatdagi kvartira oynasidan pastga sakrapti va tuship ketvotganda oylapti iyye hotinimni eri uzimmanku!
|
| |
| |
| QoRaKoZ | Дата: Воскресенье, 17.04.2011, 11:42 | Сообщение # 7 |
|
Pro-user
| КИЗИ ОЙИСИДАН ОЙИЖОН КОЧАГА ЧИКИБ ОЙНАБ КЕЛАЙ ДЕСА ОЙИСИ ШУ КИР КУЛОКЛАРИНГ БИЛАНМИ ДЕБДИ КИЗИ ЭСА ЙОК ОЙИЖОН ОРТОКЛАРИМ БИЛАН ДЕБДИ
|
| |
| |
| jimo | Дата: Воскресенье, 17.04.2011, 13:21 | Сообщение # 8 |
 User
| afandi yulda ketayotsa ulib qolibdi nafas olihsni esdan chiqarib quygan ekan
alloh hammani uz panohida asrasin
|
| |
| |
| sher_lev | Дата: Пятница, 20.05.2011, 00:05 | Сообщение # 9 |
|
Pro-user
| ekta kar uchrashib qolibdi 1 kar 2chisidan surabdi qayoqqa debdi 2 kar baliqqa debdi 1 ha men seni baliqqa ketayapsanmi deb uylabmanda debdi
olloxga shukur
|
| |
| |